5 Temel Unsurları için C# Object Kullanımı

C# dilinde Object klasını kullanmanın sebepleri ve nasıl kullanılması gerektiği kötüda açıklanmıştır:

ScrollBar=İstemci kayranını parçkakımı ya da bir denetleme kullanılıyor olabilir bir amudi yahut yatay kaydırma çubuğu.

Her bir yapı farklı bir bünyenın yahut organizasyonun olası durumlarına hitap edebilecek tarzda vüruttirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok kupkuru bir örnektir. Normal zamanlarda kullanmanın performans ve hizmet açısından maliyeti ne kadar azalttığı aşikardır.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu sınırlamak kucakin hapishaneğin boyutunu nasıl kullanacağını belirler.

Ardından, oluşturucuda PerformMonthEndTransactions sıfır sıfır bir değere ayarlanmışsa aylık depozito ilave etmek yürekin yöntemini geçersiz kılın:

O ahit object klasından aracısız ürettiğimiz nesneler istediğimiz her şekle geliyorsa neden o derece çok değişebilir türü seçmek ile uğraşıyoruz? Bu sorunun cevapı yürekin de üstteki koda bir satırlık gösterişsiz bir iş ekleyelim.

C# dilinde Object klası, farklı bilgi kuruluşlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList gibi hareketli kol strüktürlarında Object sınıfı çoğunlukla kullanılır.

Şimdi bu sayfada sözıtımla müteallik teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla müteallik konuşhava.

C# Object Kullanımı static void Main() int i = 123; // Boxing copies the value of i into object o. object o = i; // Change the value of i.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface içre tanılamamlanan ve MyShape derslikında uygulanan arayüzden gelir.

Bu yapıya kadar oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında olduğunu söylemiştik. Oysa Stack kısmında struct dokumasında nesneleri tutabilmekteyiz.

Erişilebilirlik Desteği: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini karşılamak midein lüzumlu işlevselliği sağlar. Bu, kullanıcıların engellerle karşıtlaşmadan uygulamanızı kullanmalarını esenlar.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine umumi bir bakış katkısızlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri tanılamatma.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara sahip olmasını sağlamlıyoruz. Sair bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *